10 august 2016 – Milano     link-uri Copiere    GalleriaRio: Cancellara și Armstrong, un proces de timp pentru Highlander SHARE istoric Enterprise Kristin Armstrong, care a câștigat timp proces femeilor olimpic de la Rio.

Noul Piaggio MP3 MP3 – La partea lui, Casa Pontedera oferă o versiune originală a celor mai bune MP3 de vânzare, cu care are un motor de 300 cc. Disponibil în varianta standard și Sport, noul MP3 300 are o putere de 18,1 kW (24,6 CP) la 7750 rpm, ceea ce se traduce printr-o creștere de 16%, în timp ce cuplul maxim de 24,5 Nm la 6500 rpm, acesta a crescut cu 9%. Îmbunătățiri care sunt însoțite în plus de o reducere a consumului.

Ambele modele Piaggio MP3 300 HPE adoptă sistem standard antiblocare ABS complet cu un control ASR. Alessandro Pastore © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

10 august 2016 – Milano  link-uri Copiere    GalleriaRio: Cancellara și Armstrong, un proces de timp pentru Highlander SHARE istoric Enterprise Kristin Armstrong, care a câștigat timp proces femeilor olimpic de la Rio. În 29,7 km de cale ferată, în ploaie, luați un al treilea aur consecutiv în proces timp după Beijing 2008 și Londra 2012. Noul centru vine cu o zi înainte de vârsta de 43 de ani. El a acoperit traseul in 44’26“.

Test de excelenta Elisa Longo Borghini, foarte puternic plecat mai ales în primul sector, unde a marcat al doilea cel mai rapid timp, care a încheiat cursa pe locul al cincilea, la 25″ din SUA. În al doilea rând rus Olga Zabelinskaya (fostă bronz la Londra), al treilea aur olimpic olandez on-line Anna van der Breggen. Ea are multe să se plângă de compatriotul lui Ellen van Dijk, care a terminat al patrulea: prima ascensiune a traseului, în timp ce la nivelul capului pedalat este de peste off-road în interiorul unei curbe de a fi în măsură să rămână în picioare eliberarea pedală; dar în afara programului de el și-a pierdut aproximativ douăzeci de secunde. „Emoțiile în ploaie“ – „Am știut că voi pierde o mulțime în porțiunile de legătură (între cele două ascensiuni ale pistei, Ed) – a declarat Elisa Longo Borghini -. I-am dat totul în punctele cele mai dificile sunt fericit Ploaia a facut.. cel mai frumos, calea cea mai interesantă. ” Stocul de piemonteze sale jocuri urmărite apoi: „A fost prima Olimpiadă, cred că am trăit la maxim cu bronz meu“, în cursa rutier. sosire – 1. Kristin Armstrong (SUA), 29,7 km în 44’26“, medie 40.099; 2. Olga Zabelinskaya (Rus) la 5″ ; 3. Anna van der Braggen (Ola) 11 „; 4. Van Dijk (Ola), la 22”; 5. Longo Borghini la 25 „6.

Villumsen (NZL) la 28″; 7. Whitten (Can) la 35 „; 8. Brennauer (Ger) la 56”; 9. Garfoot (Aus), la 1’09 „; 10. Stevens (SUA), la 1’34”. Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

10 august 2018 – Milano Djokovic după meci și campion Tsitsipas Wimbledon Novak Djokovic este deja în Masters 1000 Toronto (CAN, ciment, 4,662,300 de dolari). În lupta împotriva grecești în ianuarie anul viitor Tsitsipas Stefanos, un veteran al semifinale Washington, Djokovic a cedat în trei seturi – 6-3 6-7 (5) 6-3 – nr. 27 din lume, care se va transforma 20 duminică.

Pentru Tsitsipas este prima dată sferturile de finala ale unui Masters 1000, în cazul în care se va găsi alte douăzeci agresiv, Alex Zverev, a promovat cu 6-3 liniștită, 6-2 pe Medvedev. Avanza, de asemenea, din Africa de Sud Anderson, însămânțează No. 4, care este impusă din Belarus Ivashka cu 7-5, 6-3.

Pentru sferturi din Bulgaria Grigor Dimitrov, numărul 5 al insamantate clasament și a cincea, care a câștigat a doua zi, cu un scor de 7-6 (1), 3-6, 7-6 (4), în două ore și 26 minute , Next din SUA ianuarie Frances Tiafoe, numărul 41 ATP (în prima rundă a eliminat Cecchinato). rafa înainte – Rafa Nadal, numărul unu mondial și bord, în două seturi se grăbește practica Stan Wawrinka, bătut cu 7-5 7-6 (4). În sferturile de finală, veți găsi Marin Cilic, însămânțat sasea, care a cuprins 6-3 6-2 pentru Argentina Diego Schwartzman (11). In afara John Isner, cap de serie nouă, bate tânărul rus Karen Khachanov 7-6 (5) 7-6 (1). Eliminat de asemenea, acasă favorit Denis Shapovalov, care, în a doua rundă a învins Fabio Fognini, care dă olandezul Robin Haase 7-5 6-2 Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

03 februarie 2019 – Cvartetul albastru Milano sărbătorește victoria din Varșovia. Italia este sabia în triumf. Luigi Samele, Luca Curatoli, Aldo Montano și Henry Berrrè au apărut în ultima zi a etapei din Varșovia a Sabre bărbați Cupa Mondială, găsirea victoria care lipsea din mai 2017 Barcelona.

In finala, Azzurri bate Franța 45-44, cu pasa decisivă Curatoli. „Băieții au fost mari și în cele din urmă înapoi pentru a sărbători etapa a podiumului – a spus C.T. John Sirovich -. Noi am fost întotdeauna în partea de sus, dar în ultimul timp primul loc părea bântuit. Calificatorii Olimpice începe în aprilie, dar aici, în Varșovia, am câștigat o bătălie importantă. ” Înainte de a triumfa împotriva Franței, Azzurri a depășit Columbia (45-21), România (45-27) și Ungaria (45-37). VIDEO DE JURNAL TV Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

06 iulie 2017 – COLMASINO Bardolino (VR) Rolando Maran, 53, la Chievo în 2014. LaPresse întreabă „11 lupi.” Exaltarea spiritului Chievo astăzi a găsit el însuși Veronello și mâine va începe să lucreze în Trentino în Brentwood. La cârma este mereu el, Luca Campedelli, președintele peste bord, care are o regulă: echilibru.

Este aceasta este baza lui Chievo care are aceleași bune, Rolando Maran, un nou DS, tehnice, Giancarlo Romairone, după perioada lungă de gaura, de șase luni, creat de despărțire furtunoasă cu Luca Nember. Noul Chievo nu are achiziții răsunătoare, și-a făcut o operație de mare împotriva Cesena, care a adus aici ambițios Garritano, Rodriguez și Rigione.

Dar aceasta Chievo are un nou nume interesant: Gianluca Gaudino, Bayern mijlocașul Școala, fiul tatălui arta Maurizio că ieri (1992) a câștigat Bundesliga cu Stuttgart, astăzi este procurorul unui fiu (născut în 1996), care vrea să rupă în seria noastră A. bărbații vechi, nucleul dur, eu sunt aici, în locul lor: portarul Sorrentino atacantul Pellissier, fundașul central Dainelli în afara Gobbi că președintele Campedelli mulțumit public: „o din contract cu o mare determinare a rămas acceptând o reducere drastică a angajamentului, acesta este spiritul Chievo. ” COUSINS Nu glumă otravă pe verii Hellas imediat a revenit în A: „Acestea sunt două jocuri importante, dar nu esențial Trebuie să rămână în Serie A, noi trebuie să avem mentalitatea Dreptul Maran tehnic predică conceptele uzuale:.“ Atât de mult echilibru, doresc să facă, este un început puternic. Avem o echipa dovedit, în cazul în care vom încerca să intre cât mai curând tineri „Pe Gaudino, chiar Campedelli este prudent:“.. Prognozele nu fac, liga este greu „să-l binecuvânteze Chievo vine noul primar Federico Sboarina, a declarat fan Hellas: „am venit aici în primul rând că, la Verona, mă duc să-i văd în cantonamentul din Trentino.“ DILUARE Campedelli mulțumiri el și echipa merge la masa de prânz o Brentwood va fi de 31, dar de Romairone sugerează că trebuie să prune „. avem 62 de jucători, trebuie să taie o mulțime „trimiterea pentru a juca un pic de“ băieți „. pentru acest lucru nu face predicții de intrare pe piață. un atacator nevoie, dar Paloschi, aproape de Spal, trebuie să reducă pretențiile. să fie de la Chievo trebuie să facem fotbal flash ca Massimo Gobbi … de la corespondentul nostru Francesco Velluzzi © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

19 februarie 2019 – Milano Mauro Icardi, 26 de ani. Ansa Mauro Icardi amenințare nu pentru a juca mai mult, fără banderola? Între timp, mâine atacantul argentinian va trece printr-o serie de teste clinice prescrise de Piero Volpi, Inter club de doctor.